Άνθρωπος και Μουσική

Η μουσική και το τραγούδι συνοδεύουν την ανθρώπινη ιστορία εδώ και χιλιάδες χρόνια. Πέρα από την πολιτιστική τους αξία, αποτελούν και μία μορφή έκφρασης των ανθρώπινων συναισθημάτων. Παλιότερα οι άνθρωποι είχαν την ευκαιρία να ακούν μουσική και τραγούδια μόνο κατά τη διάρκεια εκδηλώσεων που είχαν ιδιαίτερη σημασία για αυτούς (γιορτές, κοινωνικά γεγονότα ευχάριστα ή δυσάρεστα, κλπ). Με τη βοήθεια της τεχνολογίας αποκτήσαμε τη δυνατότητα να επιλέγουμε τον τόπο και τον χρόνο που θα ακούσουμε μουσική. Ακόμα έχουμε τη δυνατότητα να επιλέξουμε το κατάλληλο είδος της μουσικής που θα ακούσουμε είτε ανάλογα με το πώς αισθανόμαστε ή θέλοντας να αλλάξουμε τη διάθεσή μας.

Συχνά, επειδή έχουμε τη δυνατότητα να ακούσουμε τα αγαπημένα μας τραγούδια με τόση ευκολία, ξεχνάμε πόσος κόπος και προσπάθεια χρειάζονται από αρκετούς ανθρώπους για να μπορέσουμε εμείς να αισθανθούμε καλύτερα.

Αρχικά χρειάζεται το χάρισμα των ανθρώπων που γράφουν τους στίχους και τη μελωδία των τραγουδιών. Ακολουθεί το ταλέντο των τραγουδιστών και των μουσικών που μετατρέπουν τα γραπτά σύμβολα σε δυνατές στιγμές. Σε αυτή τη διαδικασία μεσολαβούν άνθρωποι και υλικά μέσα που μας δίνουν τη δυνατότητα να επιλέξουμε το πότε και πού θα ακούσουμε την αγαπημένη μας μουσική. Οι δισκογραφικές εταιρίες δημιουργήθηκαν από την ανάγκη του ανθρώπου για ευκολότερη και αμεσότερη επαφή με τη μουσική.

Δεν είναι κακό να παραδεχτούμε ότι χιλιάδες άνθρωποι πλέον ασχολούνται επαγγελματικά με τη μουσική. Είναι δίκαιο να παρέχουμε σε αυτούς τους ανθρώπους τη δυνατότητα να ασχολούνται αποκλειστικά με τη μουσική, εξασφαλίζοντάς τους ότι πραγματικά θα αμείβονται για αυτό που μας προσφέρουν.

Είναι, επίσης, σημαντικό να γίνει σε όλους κατανοητό ότι η μουσική πραγματικά μόνο μας ΕΝΩΝΕΙ.

Γιατί η μουσική που παράγεται από εμάς, παρουσιάζεται στις επιχειρήσεις ή σε γραφεία ή σε άλλους δημόσιους χώρους με πολλαπλά οφέλη, είτε διασκεδάζοντας τους πελάτες είτε δημιουργώντας την κατάλληλη ατμόσφαιρα ώστε ο καταναλωτής να κάνει τις αγορές του πιο ευχάριστα. Αυτή είναι η δική μας συμβολή στη διατήρηση ή αύξηση του τζίρου ή/ και στη διαμόρφωση θετικής ατμόσφαιρας στις κάθε είδους επιχειρήσεις. Παράλληλα η καταβολή της ελάχιστης αυτής αμοιβής μας, δίνει τη δυνατότητα να συνεχίζουμε να δημιουργούμε μουσική και να επενδύουμε σε νέα ταλέντα, ανοίγοντας νέους μουσικούς δρόμους. Και με τον τρόπο αυτόν να συνεχίζεται και να συμπληρώνεται ο κύκλος αυτός. Αυτή είναι η συμβολή των χρηστών στη δική μας δημιουργική συνέχεια.

“Η αυθεντική ηχογραφημένη μουσική έχει αξία!! Εκτιμήστε την !!

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Αν συνεχίσετε την πλοήγηση στην σελίδα μας, θεωρούμε ότι αποδέχεστε την χρήση cookies Ok